A közösségi háló

Lényegében, aki nincs fent az egyik közösségi oldalon, az nem is létezik. Sokan ezt annyira komolyan veszik, hogy az összes lehetséges online felületen van egy regisztrációjuk. Azt is biztosra veszem, hogy a legtöbbünknek van egy olyan ismerőse, aki bármit is csinál, bármerre is megy ír róla egy posztot. Nos, ezeknek az embereknek tökéletes lesz ez az új Google fejlesztés!

A szemüveg

google_szemuveg.JPGA Google elkezdett fejleszteni egy szemüveget, ami egyszerre lenne egy közösségi eszköz és egy helyi információs rendszer.

A lenti videóban jól látható, hogy a szemüveg nemcsak a közösségi hálóval (Google +) kapcsolatható majd össze, hanem más egyéb platformokkal is. Nyomonkövethetjük az időjárást, az időt, a naptárat, koncerteket, menetrendeket, egyszóval mindent. Sőt, még cseveghetünk is barátainkkal, mi több, még meg is oszthatjuk a látottakat!

A videó

A lenti videó röviden bemutatja, hogy mire is gondoltak pontosan a Google-nél.

Forrás: http://searchenginewatch.com/article/2166519/Google-Project-Glass-Sees-the-Future-of-Augmented-Reality

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr384372969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása