Minden kereső motor fejlődik. Vannak olyan módszerek, amik még elfogadottak és a white hat SEO-hoz tartoznak, de az is elképzelhető, hogy holnap már a black hat SEO-hoz sorolja az adott kereső motor.

A szakdolgozatomban anno a meta descriptionról (oldal leírása) azt írtam, hogy nagyon fontos a Google számára. Ez mára megváltozott. A Google egyáltalán nem veszi figyelembe, de a látogatók számára érdemes még mindig egyedi és kulcsszavas szöveget használni. Fontos, hogy ez a leírás ne haladja meg a 156 karaktert, mert többet nem jelenít meg a Google a találati oldalon.

Biztos sokan olvastátok, hogy a Google is évente közel 400 kisebb-nagyobb változtatást hajt végre. Ez óriási szám, hiszen naponta változik valami.

Amit egyszer feltöltünk az oldalra, az nincs kőbe vésve. Ha nem tetszik, vagy szeretnénk új szöveget feltölteni vagy csak módosítani szeretnénk az oldal címét, nyugodtan nyúljunk hozzá.

Egy jó helyezésű oldalnál azért a túlzott változtatásoktól óva intek mindenkit. Ami működik nem feltétlen kell bolygatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr892766118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása