Honlap készítés előtt már érdemes SEO szakemberhez fordulni, mert sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat.

Legtöbbször a honlap tulajdonosok már egy működő honlappal keresik fel a szakembereket, hogy abból hozzanak ki mindent, amit lehet. Azonban sok esetben olyan hibák kerülnek felszínre, melyek kiküszöbölhetőek lettek volna már a honlap készítéskor, így sok pénzt meg lehetett volna spórolni már a kezdetekben.

4+1 ok a honlap készítés előtti SEO-ra

  • Az első ok az URL struktúra. A legtöbb honlap esetében nagy figyelmet fordítanak a tartalom kialakításhoz, a szövegek kulcsszavasítására, a megfelelő dizájn kialakítására, de lemaradnak a webhely címek. Az URL-eket is kulcsszavasítani kell és felhasználóbarát formába kell hozni!
  • Tartalmak mélységének, mennyiségének kialakítása. A tartalmakat megfelelő csoportokba kell rendezni, hogy azok a legkönnyebben elérhetőek legyenek. Egy átlagos honlapnál 3 kattintás alatt el kell érnie a látogatónak a kívánt tartalmat.
  • Belső linkhálózat megtervezése. Milyen belső oldalakra mutassanak linkek, milyen szöveggel? Sok munkát meg lehet spórolni már a kezdeti időszakban, ha az elején elkezdjük megtervezni a belső linkhálózatot.
  • Kulcsszavak kiválasztása. A kulcsszavak nemcsak a tartalomban, de az oldal struktúrájában is fontos szerepet játszanak. Nem mindegy, hogy hívnak egy menüt, milyen szavakat használunk a szöveg dobozok elnevezésére. A kulcsszavak kiválasztása meghatározza, hogy a jövőben milyen minőségű és mennyiségű látogatóra tehet szert honlapunk.
  • Nagyobb hibák elkerülésének megakadályozása.

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr242831987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása