Mi a black hat (fekete kalapos) SEO?

Azok a "szakemberek", akik a black hat technikákat használják, nem riadnak el semmiféle illegális eszköz használatától.

A black hat előnye, hogy az eredmények gyorsan jönnek, nem kell hónapokat, esetleg éveket várni. Azonban a Google és a többi kereső motor sem tétlenkedik, továbbá a netezők is feljelenthetik azokat az oldalakat, ahol illegális eszközöket használnak. Annak ellenére, hogy egy gyors és eredményes módszer, célszerű elkerülni, mert hosszú távon többet bukhatunk vele, mint amennyit nyerhetünk. A Google nem felejt.

A white hat (fehér kalapos) SEO

A white hat technikák lassú lefolyásúak, akár évekig is eltarthat, amíg egy jobb (nehezebb) kulcsszó eléri azt a helyezést, amit az oldal tulajdonosai célul tűztek ki. Rengeteg olyan eset van, amikor a tulajdonos számára lassúnak tűnik maga az optimalizálás, ami nem a szakember hibája. Egyszerűen csak annyi a baj, hogy egy kulcsszóra nem csak egy oldal pályázik. Ezt meg kell érteni és el kell fogadni.

A white hat és a black hat technikák

Az alábbi ábra jól szemléltei a white hat és a black hat különböző technikáit.

Jó tanács: Kerüljük a black hat módszereket és azokat a honlap optimalizálással foglalkozó cégeket, akik ezekkel foglalkoznak!

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr352736529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása