Google Analytics fejlesztések

Az új Analytics több sebből vérzett (talán még vérzik is), mert több fontos dolog hiányzott belőle. Ezt a Google-nál is tudták, ezért sem véglegesítették még az új verziót. Múlt héten azonban két régi új fontos funkciót köszönthettünk az új Analytics felületen!

PDF export

Az egyik várva várt fejlesztés a PDF export volt, mely most újra elérhetővé vált! A PDF export az Exportálás / PDF menüponton keresztül érhető el. Ezzel a megoldással nemcsak az adatokat, de az ízes-szagos grafikonokat is leszedhetjük!

google-analytics-pdf-email.JPG

Email-es jelentés küldés

A másik várva várt elem az email-ben küldhető jelentés volt. Sokan kérdezték, hogy hogyan tudják elküldeni a jelentéseket az új felületen keresztül, de eddig mindig azt a választ kapták, hogy nem lehet.

Sok cégnél nincs idő arra, hogy nap mint nap felnézzenek a fiókba és leszedjék manuálisan az információkat. Nekik óriási segítség az újra elérhető email-es jelentés küldés!

google-analytics-email.JPG

Az eszköz segítségével beállíthatjuk, hogy kinek szeretnénk elküldeni a jelentést, milyen gyakorisággal, a hét mely napján kérje le az adatokat és haladó beállításként azt is megadhatjuk, hogy meddig küldje a rendszer a jelentéseket.

Mindig azt a jelentést tudjuk elküldeni, amit éppen nézzünk! Ha ez nem lenne megfelelő, úgy szűrőkkel, szegmensekkel testreszabhatjuk a jelentést vagy akár egyedi jelentéseket is készíthetünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr894342054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása