ValintG 2011.07.10. 10:30

Éhes magyarok?

A héten egy érdekes cikk ragadta meg a figyelmemet. Egyik SEO-val kapcsolatos oldalon találtam rá, melynek címe: "Hungary Hungry for Hot Dogs on Fourth of July?".

Google-nak rengeteg ingyenes eszköze van, többek között, a Gmail, a Google Map, a Google Analytics, stb.. A cikkben a Google Insight volt terítéken, mellyel a keresési tendenciák alakulása követhető nyomon keresőszavak, földrajzi területek, témacsoport és időintervallum szerint.

A cikk írója a "hot dog" szó keresési trendjeit vizsgálta és meglepődve tapasztalta, hogy az első helyen Magyarország áll. Arra gondolt, hogy valaki játszadozik a kereső motorral, vagy megint a Google Insight mondta be az unalmast.

 A keresés eredménye a fenti ábrán látható.

Természetesen egyik sem igaz. Azaz igazság, hogy van Magyarországon egy oldal, melynek címe Hotdog és ez okozta a "hot dog" kifejezés magas keresettségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr533054334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása