Lejjebb, csak lejjebb

Biztos sokakat érdekelhet, hogy a SEO a jövőben olcsóbb vagy drágább lesz-e.

Mivel egyre többen foglalkoznak kereső marketinggel, így az árak is lejjebb mentek az elmúlt időben. Azonban fel kell tenni azt a kérdést is, hogy vajon az olcsó ár, az ugyanolyan minőséget takar, mint a drágább?

Természetesen nem, de azért a fordítottja is igaz. Például az alacsony linképítésnél előfordulhat, hogy kapunk egy e-mail címet hozzáféréssel és több száz (ezer) visszajelzést a linkajánlásokról. Ez esetben nekünk kell kibogarászni, hogy hova is lett kitéve linkünk és hova nem. A drágább linképítők jól visszakövethető fájlokat készítenek, ahol nekünk már csak ellenőrizni kell az elvégzett munkát.

SEO jövője

Az alacsony árú szolgáltatások a jövőben nem lesznek tarthatóak, hisz egyre több cég (multi, kkv) szeretne nyitni az internet felé. Ez maga még nem eredményezne drágább árakat, de minden cég megfogja követelni a tapasztalatot és a tudást, ami nem olcsó. Kisebb tudással is lehet eredményt elérni, de az igazán jó eredményekhez nagyobb tudásra van szükség.

A jelenlegi linképítés sem tartható sokáig, hisz egyre kevesebb ereje van egy linkkatalógusnak. A drágább, jobb minőségű linkekre még nincs igény, hisz mindenki az olcsóbb megoldásokat keresi, ami hosszú távon biztosan nem lesz kifizetődő.

Szólj hozzá!

Címkék: seo

A bejegyzés trackback címe:

https://kereso-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr282830652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása